DE GAVE OUTFIT + SPIJKERJACK VAN JUUL


DE GAVE OUTFIT + SPIJKERJACK VAN JUUL

Haaalloootjes!!!

Ik ben een tijdje weggeweest maar nu komen er weer super leuke blogs aan! Na een periode met best veel toetsen is het dan nu eindelijk vakantie voor mij!! Whoeehooeeeeeee!!!!! Dus dat betekend, tijd om blogs te schrijven, tijd om eindelijk weer wat meer foto’s voor mijn Instagram account te maken en om natuurlijk heerlijk te relaxen. Ook is het de laatste tijd écht heerlijk weer, dussss tijd om Insta fotootjes te schieten, vandaar ook vandaag een zonnige foto bij deze blog! 😉

Vandaag is het tijd om het over de volgende fashion trend te hebben, vandaag hebben we het overr….. de 70sssss!! Zoals ik al eerder zei is dat de 70s kledingstijl in 2018 helemaal hot word. I like it! Toen ik wat dieper het internet in dook om wat research te doen over dit onderwerp, zag ik dat er eigenlijk best veel elementen inzitten die wij nu ook allemaal dragen. Denk aan de uitlopende mauwen of broeken, veel kleur en veel spijker. Dus kijk nou eens goed op insta, je ziet bijna geen posts voor bij komen van grote bloggers zonder een van deze elementen, toch? Ook al lijkt dat best logisch, dat je geen mooie Insta foto maakt als je in je grijze trainings outfit op een zondag middag even naar de supermarkt gaat, vind ik het best grappig dat we nu weer een beetje die zelfde kleding dragen!

Tijd voor mijn outfit!!

Ik heb een spijker jasje aan om nog een beetje in het thema te blijven ;). Op de achterkant van het spijkerjasje staat een grote tijger met daar boven ‘fearless’, hij is van ENVII. Daaronder heb ik een wit shirt aan van Levi’s. Als laatste mijn broek met hele leuke streepjes, is van H&M ik vind hem vet leuk!

Bedankt voor het lezen! Ik zie jullie de volgende keer weer! <3

Liefs, Juullll!

Je shopt het spijkerjasje hier, Je shopt hier het t-shirt & Je shopt hier de broek

Je shopt het spijkerjasje hier, Je shopt hier het t-shirt & Je shopt hier de broek

Plaats een reactie