DE OUTFIT VAN JUUL


Door gastblogger Frederique:

Over het algemeen bepaald mama thuis wat de kids dragen, sorry papa maar mama kan toch net iets beter combineren. Heel af en toe vraag ik Juul ’s morgens wat ze aan wil en dan roept ze vaak ‘stip stip’. Juul is gek van stippen. Vandaag hebben we gekozen voor een blouseje van Benneton.  Het is een A-lijn top met geborduurde stippen in neon kleuren.  Daaronder draagt ze een oranje stretchbroekje ook van het merk Benneton. Toen ik zelf nog een kind was droeg ik ook Benneton en dat maakt het extra leuk dat mijn dochter datzelfde merk nu ook kan dragen. Ik probeer zoveel mogelijk een set kleding te kopen omdat ik van een complete look houd waarbij alles op elkaar afgestemd is.

Omdat we lekker een weekje aan de Belgische kust zitten maar het vandaag wat minder mooi weer is draagt Juul een extra laagje. Ze draagt een wit vestje van Zare en een shawl van Massimo Dutti. Om de outfit volledig af te stylen en de neonkleur geel weer terug te laten komen draagt ze een diadeem met bloemetjes in dezelfde kleur. Wanneer ik leuke haaraccessoires tegenkom neem ik ze bijna altijd mee. Je weet maar nooit, zo ook met deze haarband. Deze lag al een tijdje in haar mandje met speldjes te wachten op een look om te outfit compleet te maken.

 

Via deze link kun je shoppen bij Benneton

IMG_2482

IMG_2484

IMG_2485
Klik hier om te shoppen bij Benneton

Zin om verder te winkelen? De leukste webshops vind je hier