DE SCHATTIGE OUTFIT VAN JUUL


Door: Jerr

Ik heb een zwak voor hertjes dus toen ik laatst mocht shoppen bij Relaunch bleef mijn aandacht bij dit schattige hertje hangen! Het hertje keek mij aan met van die grote Bambi ogen… neem mij, neem mij, neem mij! Okay, ik neem jou! Ik vond het haast sneu om deze niet in mijn “winkelmandje” te stoppen. Ik ben normaal niet echt van de plaatjes maar Relaunch brengt toch altijd weer leuke kleding uit! Ik bedacht gelijk allerlei setjes, de camouflage legging van Mini Rodini leek mij hier het leukst onder staan, maar eerst ik moest maar eens geduldig afwachten of de kleuren wel overeen kwamen. Toen de bestelling al een paar dagen later door de postbode werd gebracht pakte ik het shirt direct uit. Yessss we hebben een match. Juul kwam op de doos afgerend, want ja madame heeft de nieuwsgierige genen van haar mum, en giste het shirt uit mijn handen. Mij, mij, mij! was het enige wat zij zei. Ze zag direct dat het shirtje haar maatje was en vast van haar moest zijn. Dus trokken we het shirt aan met de legging eronder en gingen we op pad. Het was heerlijk weer dus werd het ravotten in de duinen. Juul begon haar outfit met een leuk fakefur gilletje -Hema- over het shirtje. maar die moest al snel uit. Te warm om aan te houden en te lastig om keihard de heuvels mee af te rennen. Als een dolle liepen Bambi en Juul over de zandheuvels!

Het Bambi shirt van Relaunch is van goede kwaliteit. Het is lekkere rekbare stof waarin goed bewogen kan worden. Ideaal speelshirt! Het shirt krimpt niet in de was en de afbeelding op het shirt -dat trouwens ook een lichte glitter bevat- blijft super mooi!

Je shopt het shirt al voor €17,45 bij Brandkids

juul in relaunch bambi 5

juul in relaunch bambi 3

juul in relaunch bambi 2

juul in relaunch bambi 1

Klik hier om de gehele collectie te bekijken

Wat vind jij van de outfit van Juul?

Tags: , , ,

Plaats een reactie