TUMBLE ‘N DRY HI: YOUR NEW BEST FRIEND!


TUMBLE ‘N DRY HI: YOUR NEW BEST FRIEND!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen! Vandaag wil ik het met je hebben over de zomercollectie van Tumble ‘N Dry. De ‘Hi’ collectie wel te verstaan. Want deze mag zeker even in de spotlight gezet worden. Ik hoor vaker van moeders én tieners dat ze het soms lastig vinden om gave kinderkleding te vinden die 1) niet te kinderachtig is, maar ook niet té volwassen en 2) betaalbaar en van goede kwaliteit is.

De Hi collectie van Tumble ‘N Dry is waar je zijn moet en is ‘your new best friend’. Stoere looks voor fashionable (tiener) meiden en modebewuste boys! Kleding speciaal ontworpen met het oog op de tiener. Helemaal volgens de laatste fashion trends en met een knipoog naar volwassen mode trends. Zo zien we de denim trend ook goed terug in de collectie. Verschillende wassingen, contrasterende denim kleuren in één item – check deze jeans even – , verschillende modellen en toffe details.

Grote voordeel van de denim trend. Je kunt eindeloos combineren met dit fijne kledingstuk. Of het nu een jeans, een spijkerjack of een blouse is. Van een stoere look tot meer gekleed. Het is maar net hoe je deze trend combineert! Ook de ruffle én de sporty vintage trend zien we terug in de collectie. Hooded sweaters met tekst prints, opvallende kleur details, strepen en andere sporty invloeden. I like! Extra fijne bijkomstigheid is dat deze items gemaakt zijn van fijne (stretch) materialen. Super comfortabel dus.

Heb jij de Hi collectie van Tumble ‘N Dry al gespot? Neem zeker even een kijkje in de webshop, want er is heel veel leuks. En hoewel de naam anders doet vermoeden, shop je de Hi collectie al vanaf maat 128. Tip van de dag!

Je shopt de Tumble ‘N Dry Hi collectie hier voor girls& hier voor boys

Je shopt de Tumble ‘N Dry Hi collectie hier voor girls& hier voor boys

Tags: , , ,

Plaats een reactie