3X KINDERMODE TRENDS SHOPLOG VIDEO!

3X KINDERMODE TRENDS SHOPLOG VIDEO!

In deze nieuwe video praat ik je helemaal bij over 3 kinderkleding trends van dit seizoen! Ik heb bij elke trend gave items geshopt die ik in deze video met je deel! Echte eye-catchers geshopt bij o.a. Kixx Online, Bang Bang Copenhagen, Vingino en Zara. Kinderkleding items die je lekker kunt combineren en perfect zijn voor dit voorjaar. Ik ben heel benieuwd welke van deze 3 trends jouw favoriet is! Laat je het hieronder even weten in een comment?

-X- Free

Heb jij je al gratis geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Klik hier

Volg Kindermodeblog ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en musthaves

Zin in meer inspiratie? Bekijk hier de vorige video met 10 eye-catchers!

Meer video’s zien? Klik hier

Plaats een reactie