READY FOR SUMMER IN HOUSE OF JAMIE


READY FOR SUMMER IN HOUSE OF JAMIE

Door: Frederique

YES YES YES, finally sun!! Oh wat zijn wij hier aan toe; aangename temperaturen, een zonnetje, lekker buitenspelen én zomerkleding! Ik heb me redelijk weten in te houden maar jullie zullen begrijpen dat ik vanaf nu (met dit prachtige weer in het vooruitzicht) helemaal los ga met het shoppen van zomerkleding voor Juul & Tibeau. Vorige week was ik op zoek naar een kraamcadeau voor een vriendinnetje van me. Toen de kinderen nog klein waren had ik veel accessoires van House of Jamie. Speendoekjes, slabbetjes en andere dingen van dit prachtige merk. Clean, zachte materialen en alles met een bow tie. De slabbetjes waren bijna te mooi om ze te gebruiken. Ik wist dan ook direct dat ik bij House of Jamie gegarandeerd zou slagen voor een mooi kraamcadeau. Ik was aangenaam verrast toen ik zag dat de kinderkleding collectie is uitgebreid en nu ook kleding hebben tot maat 128.
Deze gave summerdress moest ik dan ook toevoegen aan de zomer garderobe van Juul! De kleur is poeder roze en is uber stretchy. De maxi dress is afgewerkt met een overlock hals en heeft vastgestikte opgerolde mouwtjes. Aan de linker zijkant bevindt zich een split voor extra draagcomfort. Gecombineerd met stoere witte lak sneakers van Puma is Juul helemaal klaar voor het mooie weer. Wanneer het ’s avonds wat afkoelt draagt Juul de jurk met een grof gebreide sweater of een spijkerjack. Deze dress is hebben ze overigens ook in andere kleuren. Tip!

Heb jij al genoeg zomer jurkjes en rokjes geshopt voor het heerlijke weer?

Bekijk hier ook de vorige blog van Frederique

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Tags: , ,

Plaats een reactie