ZO DRAAGT SAAR DE RUFFLE & LILA TREND!


ZO DRAAGT SAAR DE RUFFLE & LILA TREND!

Wat was het een heerlijk zonnig weekend! Hebben jullie ook zo genoten? Eindelijk echt Lente! Wij waren er ook zo aan toe en dan vooral de meisjes! Eindelijk weer de hele dag buiten spelen. Elke dag kreeg ik de vraag: mam, mag ik korte mouwen aan? Maar nu mochten de meiden dan ook eindelijk hun nieuwe kleding aan, yes!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Zoals ik al eerder zei is Saar behoorlijk in lengte gegroeid, voor haar heb ik al aardig wat nieuwe dingen geshopt. Zo ook deze leuke jurk met roesels en toffe legging van het merk Name-it. Elk jaar heeft dit merk wel weer leuke items er tussen zitten. En eigenlijk altijd wel voor een zacht prijsje. Zo fijn!

De jurk heeft mooie roesels en wat wijdere mouwen. Ik ben ook fan van de zachte kleur, hou daar enorm van en vind het Saar ook altijd goed staan. De jurk past ook perfect bij de streepjes legging van Name-it. En om de outfit net iets stoerder te maken draagt ze er witte sneakers onder. En deze waren ook voor een klein prijsje trouwens :-). Wat vinden jullie van haar outfit?

Je shopt het jurkje hier & Je shopt de legging hier

Shop hier het jurkje & Shop hier de legging

Wat vind jij van de outfit van Saar? Ook een stijltje voor jouw dochter?

Plaats een reactie