SAAR DRAAGT DEZE GEWELDIGE JAS VAN SISSY-BOY

Misschien heb je deze outfit al voorbij zien komen op mijn Instagram?! Ik had namelijk al zoveel zin om deze look met je te delen! Saar draagt namelijk een outfit die ik echt supertof vind! ( Ik zou er zo zelf in willen weglopen ) Ze draagt een shirt van Scotch R’Belle op een jeans van Mango. Grote eyecatcher is natuurlijk haar fake fur jas, deze is van Sissy Boy. Wat vind jij van deze jas? Wist je trouwens al dat Sissy Boy hele leuke kinderkleding heeft waaronder ook hele leuke winterjassen? Echt een aanrader om ‘s even een kijkje te nemen! Deze super girly jas vind ik gaaf om te combineren op juist een wat boyish achtige look. Dus in dit geval een boyfriend jeans en een super stoer shirt. Haar blauwe bandana – dat op dit moment een grote mode trend is in zowel volwassen als kindermode – hoort bij het shirtje. Die krijg je er gratis bij 😉
De jeans, het shirt, de jas… – die ook nog eens een geweldige binnenvoering heeft… Voor mij is dit de perfecte combi! Wat vind jij ervan? Saar voelt zich iig helemaal chill in deze kleding.

Hoe zou jij deze jas combineren?

Klik hier om deze jas te shoppen

_mg_9002 _mg_9026 _mg_8994 _mg_8989 _mg_8993 _mg_9014 _mg_9042 _mg_9046
Klik hier om deze jas te bestellen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie