DE NIEUWE ZOMERJURK VAN PHILEINE!

BANG BANG CPH: DE NIEUWE ZOMERJURK VAN PHILEINE!

Door Renske:

Heerlijk kort weekje dit door de paasdagen, het is gewoon alweer bijna weekend. En wat voor weekend, want als we de weergoden mogen geloven wordt het gewoon echt vet lenterweer! De agenda is gelukkig vrij leeg dus wij gaan er goed van genieten.

We hebben de kids beloofd dat we zeker ergens naar het strand gaan en blijer kunnen we ze niet maken. Zo fijn dat ze ook zo van het strand houden, is het toch ergens goed gegaan in de opvoeding 😉 Ik denk dat de echte zomerjurkjes nog wel even in de kast moeten blijven hangen maar ik wel er wel graag alvast eentje met jullie delen. Eentje die sinds hij binnen is gekomen met stip op 1 vooraan in Phileine d’r kast hangt en waar ze elke dag wel even naar wil kijken.

En dat is deze pinguïn dress uit de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen. Een zalmkleurige t-shirt dress van een superzacht stofje met een furry pinguïn voorop met gouden zonnebril. En die is weer van een heerlijk shiny glad materiaal. De voorkant en achterkant zijn net iets langer wat weer een speels effect geeft.  De kleur, het model en de eigenwijze print matchen helemaal met Phileine en ik weet nu al dat dit een grote favoriet wordt deze zomer.

En om de outfit compleet te maken tipte een vriendin mij over een hele voordelige aanbieding van deze gouden Superga sneakers. En hoe tof matchen deze weer bij dit jurkje?  Zodra het weer het toelaat is dit het eerste wat Phileine aan gaat trekken, lekker dubbel shinen in de zon, heerlijk toch?

Is dit girly maar toch stoere jurkje ook iets voor jouw dochter?

Je shopt het jurkje hier bij Bang Bang CPH

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

Plaats een reactie