DE NIEUWE ZOMERJURK VAN AIMEE!

Door Sophary:

Het heeft eventjes – zo’n 3 weken – geduurd, voordat ik weer kon bloggen, pffff. Sorry voor de vertraging ;-). Mevrouw heeft bedacht even niet meer op de foto te willen. Super leuk! Als je een moeder hebt met een soort van vast gegroeide telefoon/camera aan haar hand hahahaha. Maar goed helemaal prima natuurlijk, want ze mag zelf bepalen of dat ze op de foto wil.

Maar gister had ze extra veel zin, want we zouden we weer eens naar het strand gaan. Ze had zelf haar jurkje uitgekozen en kwam dolenthousiast naar me toe. Ze vroeg nota bene zelf om een foto. Want ze was helemaal blij met haar nieuwe jurkje. De sokjes en de schoentjes heeft ze overigens ook bij elkaar gezocht.

Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het jurkje hier shoppen

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

Wat vind jij van Aimee hara nieuwe jurkje?

Plaats een reactie