10X KINDERKLEDING INSPIRATIE | DIVERSE STIJLEN


Het shoppen van kinderkleding is natuurlijk¬†het leukste wat er is ūüėČ Wanneer je kind(eren) er hip¬†en trendy uitzien en zich fijn voelen in de kleding die ze dragen doet dit je als ouder ook goed. Het leuke aan het shoppen van kinderkleding is dat er zoveel verschillende stijlen zijn. Ga je voor stoer, klassiek, casual, romantisch, opvallend, neutraal, kleurrijk of ingetogen? Ieder kind en iedere ouder heeft zijn eigen smaak en gelukkig is er in elke stijl tegenwoordig genoeg te vinden.

Het combineren van verschillende stijlen met elkaar is ook echt een tip die we je graag willen meegeven. Het maakt een outfit spannend, verrassend en net even anders. Zo combineer je een klassiek of preppy rokje gemakkelijk met een casual sweater voor een stoere look met klassieke twist. Of combineer een toffe sneaker met een tijdloos pantalon broekje. Door verschillende kledingstijlen, prints en materialen in √©√©n outfit met elkaar te combineren cre√ęer je een eigen stijl. De Kinderkleding van Jayno.nl¬† kun je ook perfect met elkaar mix & matchen.¬†Bij Jayno¬†vind je een breed aanbod aan kinderkleding merken van jongens en meisjes van jong tot oud. Daarnaast shop je in deze webshop heerlijk vanuit je luie stoel en kun je thuis op je gemak de kleding passen. Het voordeel hiervan is ook nog eens dat je¬†de nieuwe kleding gelijk kunt combineren met de kleding die je al in de kast van je zoon en/of dochter hebt liggen. Wij hebben alvast wat inspiratie voor je op een rijtje gezet. Be inspired!

schermafbeelding-2016-12-21-om-15-16-01 schermafbeelding-2016-12-21-om-15-17-49

Tags:

Plaats een reactie