BANG BANG COPENHAGEN | OUTFIT DRAGO


Door Joice:

Bang Bang Copenhagen, ik krijg altijd een BIG SMILE op mijn gezicht als ik kleding van dit merk zie.
“De hele wereld is een Circus” zeggen ze en dat klopt! Vrolijke accentkleuren, 3D strikken op de kleding en soms zelfs vleugels onder je armen om mee weg te vliegen. Ze hebben ook dierenprintjes in de collectie zoals dit broekje van Drago, het model heeft leuke zwarte accenten aan de zijkant en een “fake” knoopsluiting voorop.

Ik heb het nu gecombineerd met een super stoer T-shirt van Mini Rodini met, ja best voorspelbaar, een zwarte panter. Wie mij kent weet dat ik gek ben op printjes van alles wat 4 poten heeft en kan grommen 😉

Èn wat ben ik blij met de come back van de Dr. Martens, die staan zo ontzettend cool bij die kleintjes en in alle kleuren en geuren verkrijgbaar! Ik heb het broekje op de groei gekocht zodat Drago er lang van kan genieten, nu als Baggy en volgend jaar als “gewoon” korte broek model. Stoere tattoos erbij net zoals Pappa en Mamma en heerlijk spelen maar in deze outfit! Wat vind jij van de outfit van Drago?

Je kunt Bang Bang Copenhagen shoppen via deze link

unnamed-5

unnamed-4_2

unnamed-6

unnamed-7

unnamed-3_2

Klik hier om Bang Bang Copenhagen te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Drago?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie