TINYCOTTONS & PUMA LANCEREN NIEUWE KINDERSCHOENEN

TINYCOTTONS & PUMA LANCEREN NIEUWE KINDERSCHOENEN

De eerdere samenwerking van het gave kinderkleding merk Tinycottons en PUMA staat vast nog vers in je geheugen. Een collab waarbij het beste van twee werelden met elkaar gecombineerd worden. Resultaat: hééle  gave kinderschoenen. Ook dit seizoen hebben Tinycottons en PUMA de handen weer ineen geslagen én deze week de nieuwe collectie gelanceerd!!

Tinycottons X PUMA

Afgelopen seizoen konden wij onze ogen al niet van de kinderschoenen collectie af houden. En dit seizoen wordt het kiezen je wederom niet makkelijk gemaakt 😉  De kinderschoenen hebben een fashionable, stoere en zomerse look. Van de opvallende kleurtjes, printjes en details wordt je gelijk vrolijk! Hebben, hebben, hebben!

Wij zijn stiekem al verliefd op deze nieuwe collectie! Hieronder delen we de beelden van deze gave samenwerking! Heel benieuwd welk paar jouw favoriet is! Laat het ons weten in de reactie hieronder of op Facebook.

Enneh… happy shopping 😉

Je kunt de nieuwste kinderschoenen collectie via deze link shoppen

Je kunt de nieuwste kinderschoenen collectie via deze link shoppen

Welk model ga jij shoppen? Laat het ons weten in de reactie hieronder of op Facebook 🙂

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie