HET FAVORIETE TULE ROKJE VAN JULIE


HET FAVORIETE TULE ROKJE VAN JULIE

Door Renske:

Toen Julie 2 jaar was kocht ik voor het eerst voor haar een tule rokje, niet wetende dat dit vanaf dat moment de hoofdrol in haar kledingkast zou spelen. Het liefst wilde ze ‘m toen al elke dag aan en eigenlijk mocht ie ook niet in de was. Sterker nog, het was één groot drama als DE rok in de was zat. Na dit exemplaar is er geen seizoen geweest dat er geen tule rokje in haar garderobe te vinden was en waar haar en mijn smaak door de jaren heen veranderde mocht deze altijd blijven.

Voordat ze naar de basisschool ging, nu zo’n 1,5 jaar geleden hebben we samen een hele mooie van Scotch Rbelle uitgezocht voor op haar eerste schooldag. Echt een hele mooie donkerblauwe van twee verschillende stofjes over elkaar en een glitterband aan de bovenkant. Best een prijzig ding maar ik denk dat er sinds die dag geen week voorbij is gegaan dat ze ‘m niet heeft gedragen. In de zomer met blote benen en sneakers of slippers en in de winter met een maillot en laarsjes, hij bleef favoriet. En na al die tijd bleef hij ook gewoon echt mooi!

De rok is de laatste tijd wel een beetje aan de korte kant geworden, hoe kan het ook anders na 1,5 jaar? Maar lucky Julie, Scotch heeft deze lente een kopie hiervan in de collectie maar dan MET een panterprint onder het tule! Dan hoeven wij dus niet verder te kijken, deze was meant to be! Het panterprintje wat er onder zit is heel subtiel en schijnt licht door de tule stof heen en ook hier zit weer een glitterband aan de bovenkant die de rok afmaakt. Julie blij, ik blij en over een tijdje Phileine ook blij want haar oude rokje ligt in de kast te wachten tot zij ‘m past.

Julie draagt ‘m hier met een budget shirtje uit de nieuwe collectie van H&M en witte Stan Smith sneakers. Totdat we ‘m zo lekker bloot naar buiten aan kunnen gaat de rok uiteraard in de winterversie al aan naar school, ik gok elke week totdat ook deze te klein wordt, maar dat is gelukkig nog heel ver weg! Is jouw dochter ook fan van tule rokjes? Van deze krijg je zeker geen spijt!


Je shopt het rokje hier 


Je shopt het rokje hier 

Draagt jouw dochter ook graag rokjes?

Tags: , ,

Plaats een reactie