NAME IT ROK | OUTFIT JULIE


Door: Renske

Tijdens onze verhuizing hebben Michel en ik enorm opgeruimd, ik denkt dat bijna een helft van de spullen die we hadden bij bekenden, de kringloop of bij het vuilnis beland zijn. Resultaat is dat we nu een huis hebben waar niet te veel spullen in staan en wat makkelijk op te ruimen is. Daarom hebben we een soort van nieuwe huisregel bedacht; spullen erbij betekent ook spullen eruit. Dus als de kids jarig zijn en heel veel speelgoed krijgen, gaan we ook kijken waar ze niet veel mee spelen en dat dan wegdoen en zo ook met overige spullen in huis.  Klinkt simpel toch? De praktijk moet nog uitwijzen of het ook zo werkt maar met de gedachte zijn we al blij!

Deze regel heb ik eigenhandig ook doorgevoerd in de kleding voor de kids, kledingstuk eraf is ook eentje erbij en andersom, wel zo eerlijk toch? Dus toen ik een oud rokje van Julie weg moest doen laatst omdat het echt te klein geworden was vond ik dat ik er ook eentje bij mocht kopen. Daarnaast was ze zo in tranen dat ze het betreffende rokje niet meer aan kon dat het ook voor iedereen de beste oplossing was 😉

Samen vonden we dit lichtgroene tule (hoe kan het ook anders met die kleine tulefreak) exemplaar met laagjes van Name It. Superleuk fel kleurtje voor de zomer met aan de bovenkant een goud glitterbandje! Mevrouw kon uiteraard niet wachten, dus nu dragen we ‘m met een maillot of legging, lange mouwen en laarsjes maar van de zomer is ie al af met een hemdje en slippers!

We hebben beide opties even uitgeprobeerd, wat vinden jullie van dit rokje?

Je kunt via deze link naar de webshop van Name it

IMG_6864

IMG_6857

IMG_6861

IMG_6846

IMG_6837

Klik hier om bij Name it te shoppen

Wat vind jij van het rokje van Julie?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie