DE NIEUWE ZOMERJAS & SWEATER VAN SIEM!


DE NIEUWE ZOMERJAS & SWEATER VAN SIEM!

Vandaag een stoere outfit voor de boys! Eentje die lekker zit en waarin goed gespeeld kan worden. Het buitenspelen kan weer beginnen en dat is precies hoe Siem er ook over denkt. Met zijn step op pad om zo de parken door te ‘sjezen’ en – zoals je begrijpt- met volle vaart van iedere heuvel of brug af te gaan 😉 Een stoere outfit kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Nog wel met een warme sweater want hoewel het zonnetje lekker schijnt is het nog wel fris buiten.

Siem draagt een donkerblauwe tussenjas van Tumble ‘N Dry. De jas is licht gevoerd en valt soepel waardoor Siem er goed in kan bewegen. Heb jij de nieuwe zomerjas voor je zoon al geshopt? En kies jij juist voor heel opvallend of meer casual zoals deze?  Siem draagt zijn stoere zomerjas op een donkerblauwe sweater van de Zara. De tekst ‘social media’ is natuurlijk helemaal van deze tijd. Ik bedoel, wie kan nog zonder? En is natuurlijk bedoeld als knipoog. De witte blouse onder de sweater geeft de outfit een frisse touch. En is trouwens ook een goede tip wanneer je een feestje hebt! Lichte jeans en fijne gympen eronder en Siem is er klaar voor!

Is deze stijl ook iets voor jouw zoon?

Je shopt de jas hier & Je shopt hier de sweater 

Je shopt de jas hier & Je shopt hier de sweater 

Zin om te shoppen? Bekijk hier de leukste shops! Pas op dat je niet te hebberig wordt 😉

Tags: , ,

Plaats een reactie