SIEM IN SCOTCH SHRUNK!


SIEM IN SCOTCH SHRUNK!

Hebben jullie een fijn weekend gehad? Hoewel het zonnetje vandaag vaak tevoorschijn kwam lijkt het er nu toch echt op dat dat het zomerse weer plaats heeft gemaakt voor frissere dagen. De nieuwe (winter)jassen, sweaters, vesten kunnen de kast uit en gedragen worden. Heerlijk wanneer al die nieuwe collecties gedragen kunnen worden. Een stoer jack mag dit najaar zeker niet ontbreken, en vooral in deze overgang periode ideaal.

Siem draagt vandaag zijn stoere nieuwe sweater én jack van Scotch Shrunk. Door de denim stof krijg het jack een stoere, nonchalante look en de teddy voering en kraag maken ‘m extra warm. Teddy stoffen gaan we dit najaar sowieso veel zien en maken – in dit geval – het jack ook lekker comfortabel om te dragen.  Gecombineerd op een destroyed jeans – yes, denim on denim it is! – is Siem klaar voor de nieuwe week die komen gaat!

Wat vind jij van deze combi? En is dit stoere jack van Scotch Shrunk ook iets voor jouw zoon?


Je kunt de sweater én het jack shoppen via deze link


Je kunt de sweater én het jack shoppen via deze link

Wat vind jij van het nieuwe jack en sweater van Siem?

Ben jij er a.s zaterdag bij in Hilversum tijdens de back to school tour bij Stoerkids?

Tags: , ,

Plaats een reactie