3X GAVE MINI-ME KLEDINGMERKEN


3X MINI-ME KLEDINGMERKEN

Twinning is winning! Deze slogan klinkt je vast niet onbekend in de oren en lijkt ieder seizoen nog populairder te worden. En hoe leuk is een goede mini-me look? Eentje die in goede balans is. Lees: jij niet te kinderachtig en je dochter niet te volwassen. Wij hebben 3 coole (kinder) kledingmerken voor je op een rijtje gezet waar je de perfecte mini-me outfit voor jou en je dochter kunt shoppen. Een rijtje merken waarmee je de plank eigenlijk niet mis kunt slaan. Hebben jij en je dochter wel eens een mini me outfit aan? Wij zijn benieuwd, deel je leukste mini me foto met ons op Facebook!

1.BY-BAR
BY-BAR is begonnen als een Nederlands dameskleding merk in 2008. Stijlvol, tijdloos maar toch helemaal on trend. In 2015 heeft het merk ook een collectie voor meisjes gelanceerd. De girls-collectie is een mini-me versie van de dameslijn en ziet er net zo waanzinnig uit. Zeker even een kijkje nemen dus.

2. 10 DAYS / LITTLE 10 DAYS
Nog zo’n mooi Nederlands merk voor moeder en kind is 10 Days & Little 10 Days. De prints, kleuren en vormen van beide collecties lijken erg op elkaar. Leuk om te twinnen dus!

3.BOBO CHOSES

Het kan bijna niet anders dan dat je het Spaanse Bobo Choses kent van de te gekke kinderkleding collecties. Maar wist je dat Bobo Choses ook een lijn speciaal voor vrouwen heeft? Een selectie van items die 1 op 1 hetzelfde zijn in een volwassene variant! Hoe leuk?

Dragen jij en je dochter wel eens twinning outfits? En in welke van deze 3 merken zie jij jezelf en je dochter wel rondlopen?

Meer kids outfit inspiratie? Klik hier 

De twinning outfits van Heddy en haar vrolijke tweeling Rein & Maas al gezien? Klik hier

Volg Kindermodeblog ook op Instagram voor de laatste musthaves en nieuwtjes!

Plaats een reactie