DE PERFECTE LENTE OUTFIT VOOR BOYS


DE PERFECTE LENTE OUTFIT VOOR BOYS

Een jeans, een fijne sweater, een paar toffe schoenen en een jack. De perfecte outfit combinatie voor de lente. Geen winterjas, nee zeker niet, maar een fijne zomerjas of een tof spijkerjack zoals Raf vandaag draagt. Voor meisjes bestaat er misschien meer variatie qua kledingstukken. Maar voor de jongens is het alles behalve saai. Het is maar net welke draai je aan de outfit geeft. Ga je voor uni kleuren en meer basic items? Of mix & match je er juist lekker op los met verschillende kleuren en prints? It’s up to you!

Raf draagt vandaag een goede basic jeans en spijkerjack van Scotch Shrunk ( denim is dé trend dit seizoen)  gecombineerd met een sweater en T-shirt in frisse lente kleuren. De sweater van Bellerose is van dunner materiaal wat ‘m perfect maakt voor het voorjaar. Niet te warm, maar wel warm genoeg voor deze tijd van het jaar. De lichtblauwe kleur combineert mooi met de denim materialen en bovendien zit het super comfortabel. Combineer net als Raf een T-shirt onder de sweater om zo de totale look nog net even wat meer body te geven.

Laat de lente maar komen, want in deze outfit kan Raf lekker naar buiten! Is dit een ook outfit combinatie die jouw zoon zou kunnen dragen?

Je shopt het spijkerjack hier & de sweater van Bellerose hier

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? 

Je shopt het spijkerjack hier & de sweater van Bellerose hier

Zin om te shoppen? Bekijk hier ons shops overzicht

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie