DE STOERE LOOK VAN SEM


DE STOERE LOOK VAN SEM

Denim, een all time favorite die dit seizoen ook helemaal on trend is. Eigenlijk is het spijkerstofje nooit echt uit de mode, maar wat we het afgelopen seizoen – en ook dit seizoen- veel zien is de combinatie van denim on demim. Waar dit ooit echt een ‘no go’ was, is het nu dus juist helemaal hot!

En eerlijk is eerlijk, het staat wel super stoer. Voor jongens en meisjes, maar ook voor jezelf. Combineer gerust twee verschillende jeans stoffen met elkaar. Of mix & match net als Sem hier twee verschillende kleuren met elkaar. Want denim is er in veel verschillende wassingen. Sem draagt een stoer spijkerjack van de Mango. Eentje die je nu als binnenjasje kunt dragen, maar later dit seizoen ideaal is als zomerjack. De lichte wassing maakt ‘m lekker zomers en heb je de toffe print op de rug al gespot? Gecombineerd op een lichtgrijze (denim) jeans een stoere combi. De camo sweater van is van Bellrose en het geruite blousje onder de sweater geeft de outfit een klassieke twist. Een fijne tegenhanger bij de rauwe denim stof.

Een outfit waarin Sem heerlijk op pad kan. Zie jij jouw zoon hier ook al in rond rennen?


Je shopt de sweater hier & het spijkerjack hier


Je shopt de sweater hier & het spijkerjack hier

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie