COOLE OUTFIT VOOR BOYS


Op deze grijze en regenachtige dag willen we je graag een grijze outfit laten zien, die helemaal niet saai is. Integendeel zelfs, deze outfit is onwijs hip! Onze Scott draagt vandaag namelijk een all over grijs lookje. We hebben een stoer shirt van Rock Your Kid uit de kast getrokken met een enorme leuke tekst: We can be heroes just for one day. We hebben het Rock Your Kid shirt gecombineerd met een mooie spijkerbroek van Tumble ‘N Dry en een musthave vest van H&M. Krijg jij al zin om te shoppen? Klik dan op de link hieronder, daar vind je namelijk het mooie shirt van Rock Your Kid. Have a cool day!

Shop het stoere Rock Your Kid shirt in de webshop.

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-38

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-34

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-37

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-39

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-35

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-41

Klik hier om het Rock Your Kid shirt te scoren!

 

Wat vinden jullie van Scott z’n outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,