GESPOT: WAWA CPH!

Er zijn tegenwoordig zoveel kinderkleding merken, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Waar te beginnen? De ene na de andere gave nieuwe collectie wordt gelanceerd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de nieuwe kinderkleding merken die ieder seizoen worden gelanceerd! Weet jij soms zelf niet meer waar je moet beginnen, check dan zeker even onze pagina waar we de leukste kinderkleding merken en shops  voor je op een rijtje hebben gezet.

Goed, terug naar de blog van vandaag. Want ik heb een heel tof kinderkleding merk voor je gespot. WAWA Copenhagen. Een voor ons nog nieuw merk uit Denemarken met een hele toffe collectie. WAWA Copenhagen is opgericht in 2016 door Johanna Topooco. Als moeder ontdekte ze dat er een algemene behoefte voor biologische en duurzame kleding was. Met dat in haar achterhoofd is ze het kinderkleding merk WAWA Copenhagen gestart. Het merk staat dus voor gezonde, kwalitatief hoogwaardige en unieke mode voor kids. En grappig genoeg is die gezonde boodschap ook terug te zien in de huidige zomercollectie. Heb je de boontjes print al gespot? 😉

De collectie van WAWA CPH is een combinatie van fijne basics met een opvallende print of twist. Fashionable, maar heel draagbaar. Items die je goed kunt mix & matchen en ook de sporty trend zien we terug in de collectie. Ik heb al een aantal favorieten gespot. En leuk om te verstellen; WAWA is ook al in Nederlandse (web)shops te shoppen. Laat je inspireren door de collectie beelden, maar neem ook zeker even een kijkje in de webshop. En zeg maar sorry tegen je bankrekening 😉

Laat je even weten onder deze blogpost in een reactie wat jij van de nieuwe collectie vindt? En ken jij het WAWA CHP al? Ben benieuwd!

Bekijk hier de collectie van WAWA Copenhagen

Hier shop je de collectie van WAWA Copenhagen

Wat vind jij van het ”nieuwe” merkje WAWA Copenhagen? Laat het ons weten in de reacties hieronder op op Facebook :).

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram voor de laatste musthaves en nieuwtjes? 

Plaats een reactie