KINDERKLEDING MERK GESPOT: OLIVE + THE CAPTAIN


We gaan nog even door. Want waar we je eerder deze week al kennis hebben laten maken met een gaaf nieuw kinderkleding merk uit Scandinavië – lees de blog hier als je ‘m gemist hebt – Tippen we je vandaag een super leuk nieuw kinderkleding merk uit Australië. Uit Melbourne om precies te zijn. En hoewel de seizoenen natuurlijk net tegenovergesteld zijn (helemáál niet jaloers, dat het aan de andere kant van onze aardbol nu lekker zonnig is 😉 kunnen we het niet laten om dit nieuwe kinderkleding merk met je te delen!

Ik het het over Olive and the Captain, opgericht in 2016 door twee creatieve jeugdvriendinnen Louisa Paul en Kori Lewis. De collectie is (nog) klein en redelijk basic, maar bestaat uit items van duurzame kwaliteit in fijne kleurtjes. De grappige tekst prints springen er voor ons bovenuit en leuk om te vertellen is dat er binnenkort ook ‘twinning’ items zijn voor papa en mama! Hoe leuk?

Genoeg gezegd. Neem vooral zelf een kijkje. Leuk als je ons laat weten wat jij van dit kinderkleding merk vindt!

Klik hier om naar de website van Olive + The Captain te gaan

 

Klik hier om direct naar de webshop van Olive + The captain te gaan

Wat vinden jullie van dit nieuwe merk? En van de items? Laat het ons weten op Facebook!

Lees ook: Blaou; gaaf nieuw kinderkleding merk uit Scandinavië 

Tags: , , ,

Plaats een reactie