FOS IN EYE-CATCHER JURK MOLO


FOS IN EYE-CATCHER JURK MOLO

Vandaag deel ik graag de hippe outfit van Fos met jullie. Een echte girly lente outfit, maar wel met een stoere twist. En goed nieuws, het belooft dit weekend echt lente weer te worden dus de jurkjes kunnen uit de kast. Kom maar op!

Fos haar jurkje – wat eigenlijk een wat langer blouse model is – is van het kinderkleding merk Molo. De licht roze/peach kleur zien we dit seizoen volop en in combinatie met de subtiele aardbeien print is het een echte eye-cather. De combinatie van het jurkje en de legging vind ik trouwens echt top, want zoals jullie weten hou ik wel van print op print. De legging is van Mingo en de zwarte spikkel print geeft de outfit die stoere touch waar ik het al over had. Op de waanzinnige panter schoenen moeten we helaas nog even wachten (vanaf het volgend seizoen te shoppen), maar bewijzen wel dat een derde print de outfit alleen nog maar leuker maken!

Een ideale combi waarin Fos heerlijk kan dansen en spelen! Laat het voorjaar maar komen, want met deze outfit kan Fos het voorjaar wel aan 😉

Je shopt het jurkje hier Je shopt de legging hier

Hier shop je het jurkje direct Hier shop je de legging direct

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie