FOS IN JURK CARLIJNQ


FOS IN JURK CARLIJNQ

Vandaag delen we graag de nieuwe outfit van Fos met je! Een jurk uit de nieuwe collectie van het Nederlandse kinderkleding merk CarlijnQ. Een merk wat je vast en zeker niet onbekend in de oren klinkt en waarvan je misschien al wel een aantal items in de kast hebt liggen voor je zoon of dochter?

De zomercollectie heeft als thema ”circus” en dat is goed terug te zien in de verschillende prints en patronen in de collectie. Benieuwd naar de collectie? bekijk ‘m hier in de webshop van Kixx Online. Terug naar de jurk van Fos, want hoewel die er op het oog misschien wat ‘basic’ uitziet door de zwarte kleur heeft het jurkje veel mooie details. Het kraagje is toch té schattig? Deze valt extra op door de poedel print die erop gedrukt is. Een perfecte combi tussen stoer en girly! Fos draagt haar jurkje met een streep legging uit de collectie van Mingo, welke je echt overal (en dan bedoel ik ook echt overal) bij kunt combineren. Met een paar stoere gympen eronder is deze ondeugende en vrolijke meid klaar om op pad te gaan! En combineer je de outfit met een paar laarsjes, dan geef je de look gelijk weer een hele andere stijl.

Draagt jouw dochter ook het liefst elke dag jurkjes? Dan is dit jurkje wellicht haar nieuwe favoriet ;)! Leuk als je onder deze blogpost laat weten wat jij van de nieuwe collectie van CarlijnQ vindt.

Je shopt de jurk van CarlijnQ hierde legging van Mingo hier & de gympen hier 

Je shopt de jurk van CarlijnQ hierde legging van Mingo hier & de gympen hier 

Heb jij al items uit de nieuwe collectie van CarlijnQ geshopt?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie