NANNA IN MOLO JURK


Oh, how we love it! Hebben jullie ook zo’n groot t-shirt waar je ‘s avonds, ongegeneerd mee op de bank gaat zitten, je haar in een knot, twee verschillende soort sokken aan, met een kop warme thee? Ik geloof dat iedereen die wel heeft. En dat ‘chill’ shirt tover je in de zomer gewoon om in een super hip en stoer jurkje. Niemand hoeft te weten dat je er in de wintermaanden dagen lang in hebt liggen luieren. Zo’n t-shirt die jaren mee gaat, welk seizoen en met welke mood dan ook: Dat ene shirt kan altijd. We love it.

We vinden dat we onze kroost ook zo’n heerlijk t-shirt/ jurkje moeten gunnen. Nanna draagt hier een een jurk van Molo, die sowieso jaren mee gaat. Heerlijk toch? Gewoon lekker groot kopen. Oversized mag tegenwoordig weer helemaal en je kids zullen er ook ongetwijfeld blij van worden.

Wat vinden jullie van dit heerlijke oversized comfi t-shirt?

Je shopt deze jurk direct via deze link

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-80 Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-81 Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-78Wat vinden jullie van dit heerlijke oversized comfi t-shirt?

Je shopt deze jurk direct via deze link

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: