3X SNEAKER TRENDS ZOMER 18


3X SNEAKER TRENDS ZOMER 18

Een goed paar sneakers ( of stiekem misschien wel meer ) mogen eigenlijk niet ontbreken in de garderobe van je kind. Niet alleen omdat ze dit seizoen hotter dan hot zijn, maar ook omdat er eigenlijk heel veel voordelen aan deze fijne kinderschoen zitten. Zo zitten sneakers heerlijk comfortabel, bieden ze goede ondersteuning aan het voetbed van je kind en kunnen ze er uren op spelen, rennen en wandelen. Sneakers zijn van zichzelf natuurlijk een tikkie sportief, maar je kunt de kinderschoen op vele manieren combineren. Mix & match!

Ieder seizoen zien we weer nieuwe trends voorbij komen. Op het gebied van kinderschoenen – en dus ook sneakers – springen een aantal trends er zeker bovenuit. We zetten 3 sneaker trends van dit seizoen graag voor je op een rij. Dus bijdeze: De kinderschoenen (sneaker) trends voor spring/summer 2018 die wij in de webshop van Nelson hebben gespot. Te beginnen met de pastel trend (ook voor volwassenen helemaal hot).  Van licht roze tot baby blauw en alle andere poedertinten. Lila is trouwens een ”nieuwe” kleurtint die we – ook in de kinderkleding – veel zullen gaan zien. Bij New Balance in de collectie hebben we ook een gaaf paar gespot. Laat de lente maar beginnen.

Voor de boys is groen dé kleur die er bovenuit springt dit kinderschoenen seizoen. Super stoer, gemakkelijk te combineren en weer even anders dan het standaard zwart en wit. Sportieve maar ook meer klassieke modellen, verkrijgbaar in verschillende materialen, kleurentinten en prints zoals bijvoorbeeld bij Nike. Zie jij al een favoriet?

En dan komen we bij de prints. Waar we in de kindermode al jaren niet meer op de prints heen kunnen zien we deze nu ook steeds meer terug in – of kunnen we beter zeggen op – de kinderschoenen. Van opvallende all over prints en felle kleuren, tot subtiele (tekst) prints. Die maken van de sneaker een echte eye-cather.

Heel benieuwd welke kinderschoenen trend jou het meeste aanspreekt. Leuk als je het laat weten in een comment onder deze blog of op Facebook!

Pastel:

  1. Roze Puma
  2. Lila New Balance
  3. Metallic Converse

Green:

  1. Camo Nike
  2. Uni Converse
  3. Camo Munich

Prints:

  1. Wit Nike
  2. Panter Vingino
  3. Zwart Vans

Voor welke sneaker trend ga jij dit seizoen?

Tags: , , ,

Plaats een reactie