PANTERPRINT; ZO DRAAGT PHILEINE ‘M!

PANTERPRINT; ZO DRAAGT PHILEINE ‘M!

Door Renske:

Alles is weer een beetje back to normal. Vakantie weer voorbij, kids weer naar school en thank god het weer is weer een beetje bijgetrokken. Ik hoop echt dat dat de laatste stuiptrekking van de winter was want wij worden er hier in huis niet gelukkig van! En om gewoon weer vooruit te blikken op de warmere maanden die er heus wel aan komen deel ik gewoon weer een echte zomer musthave! En ja het wordt bijna eentonig maar ik heb weer een perfect panteritem gevonden! Nou vind ik panterprint dus echt nooit eentonig worden en mijn kids gelukkig ook niet!

Onlangs werd de nieuwe SS18 collectie van House of Jamie gelanceerd en terwijl ik er rustig doorheen zat te scrollen maakte mijn (panter)hart bij het zien van deze jumpsuit serieus een sprongetje. Liefde op het eerste gezicht en dan in het kwadraat. Naast dat ik dit echt een heeeeeeel mooi panterpintje vind (en nee, dat vind ik echt niet van allemaal) hou ik enorm van deze jumpsuitjes in de zomer. En dan met name voor Phileine. Omdat zij vrij klein van stuk is maar wel lekker bijdehand past dit perfect bij haar en staat het heerlijk eigenwijs!

Het modelletje is een beetje baggy met een wat lager kruis en de stofjes van House of Jamie zijn superzacht, helemaal eco-friendly en blijven heel mooi. Ik heb dus niet lang nagedacht over deze aanschaf en ik zag nog zoveel meer moois!  Phileine draagt er nu een witte Stan Smith sneaker onder maar straks met een slippertje vind ik het ook top staan. Kan echt niet wachten tot we deze aan mogen!

Dus voor al mijn mede panterfans, echt een dikke aanrader dit!

Je shopt de jumpsuit hier 

Zin om te shoppen? Bekijk hier de leukste shops

Klik hier om de jumpsuit direct te shoppen

Wat vind jij van Phileine haar nieuwe jumpsuit?

Tags: ,

Plaats een reactie