NANNA DRAAGT LEUKE JUMPSUIT


YES! Eindelijk. Het mooie weer staat voor de deur en deze week wordt de eerste echte zomerdag verwacht. Wie van jullie heeft z’n zomerkast al op orde? En wie van jullie heeft vandaag al even gedacht aan leuke nieuwe shortjes, fleurige rokjes en coole jumpsuits?
Wij hebben een hele fijne en luchtige jumpsuit gevonden en willen deze even met jullie delen. De stof is heerlijk luchtig en er zit een fijn motiefje in. Ik de taille zit een band en die maakt de jumpsuit mooi aansluitend. Nanna draagt er met frisse dagen nog een vestje over, maar als het goed is, is dat later deze week niet meer nodig en kan ze lekker vliegen, springen en spelen, in deze leuke jumpsuit van Mees! Is deze jumpsuit ook iets voor jouw dochter? Have a fabulous day…..

Je kunt de jumpsuit hier shoppen

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-97

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-99

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-101

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-109

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-112

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-104
Klik hier om meer te zien van de Mees collectie

Wat vinden jullie van deze jumpsuit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: ,