PHILEINE DRAAGT STOER ROZE BROEKJE


Phileine haar dag kan niet meer stuk als ze gehuld in roze kleding mag. Ze is er gek op en wij begrijpen waarom!
Roze hoeft natuurlijk niet altijd super girly te zijn, dat bewijst Petit by Sofie Schnoor wel met deze stoere donker roze sweatpants met lichtroze knie pads.

De sweatpant is van heerlijke zachte en duurzame materialen gemaakt waar Phileine lekker in kan bewegen, rondrennen en dansen op de muziek. Je kunt deze pants echt eindeloos combineren met stoere t-shirts en prints, warme vesten en truien en met een beetje geluk morgen voor het eerst het vestje uit buiten. Joepie!

Hoe zouden jullie deze sweatpant combineren?

Je shopt de sweatpants direct via deze link

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-101 Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-98 Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-103 Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-95 Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-104Hoe zouden jullie deze sweatpant combineren?

Via deze link zie je meer van de leuke Petit collectie

 

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,