STOER IN BLAUW

Vandaag de stoere jongens outfit van Siem. En dan wil ik je eigenlijk wat vertellen over zijn blouse. Een item wat je op zoveel verschillende manieren kunt stylen en combineren. Perfect voor meerdere gelegenheden (afhankelijk van hoe je ‘m draagt) en naast dat de blouse heel ”klassiek” gedragen kan worden is ”ie ook heel stoer.

De nieuwe blouse van Siem dus. Iets grover qua structuur dan een ‘normaal’ overhemd, maar desondanks heel soepel qua stof. De blauwe kleur en print geven de blouse een hele stoere touch. Siem draagt zijn blouse van Timmy Hilfiger hier open op een wit en fris T-shirt van Levi’s. Want je kunt de blouse dus ook als een soort jasje dragen over een T-shirt. Heb je een uitje op de planing staan waarbij de outfit iets gekleder moet zijn? Dan draag je ‘m dus gewoon dichtgeknoopt op bijvoorbeeld een mooie pantalon.

De witte kleur van het Levi’s T-shirt geeft de outfit een fris gevoel en het laat de print van de blouse nog beter tot zijn recht komen. Een heerlijke outfit voor deze stoere knul. Lekker naar school, spelen met zijn vrienden en zijn zusje Lot!

Draagt jouw zoon vaak een blouse? En hoe combineer jij ‘m vaak? Leuk als je het hieronder (onder de foto’s) in een reactie laat weten!


Je shopt het T-shirt hier & de blouse hier


Je shopt het T-shirt hier & de blouse hier

Foto’s door Alina Krasieva

Benieuwd naar de outfit van Lot? Bekijk ‘m hier

Tags: ,

Plaats een reactie