LOT IN BUDGET OUTFIT ZARA

LOT IN BUDGET OUTFIT ZARA

Vandaag een hippe én van top tot teen budget meisjes outfit! Te beginnen met de stoere tuinbroek. Dit item heeft het afgelopen seizoen al goed zijn intrede gedaan en ook deze zomer zien we ‘m in velen varianten terug. De denim variant is natuurlijk een all time favorite en super leuk voor jongens en meisjes.

Lot draagt hier een licht gewassen tuinbroek van de Zara – die je dus voor een fijn prijsje op de kop tikt – het materiaal valt -ondanks de denim stof – lekker soepel. Altijd fijn bij kleine kids. Gecombineerd met een fijne sweater – nog zo’n budget topper – een ideale outfit om lekker in naar school te gaan en te spelen. Onder de sweater draagt Lot nog een wit blousje waarvan het kraagje net over de sweater uitkomt. Hiermee maak je de outfit net even wat liever en gekleder. Wanneer het straks lekker weer wordt (helaas moeten we nog even wachten) draag je de tuinbroek natuurlijk lekker met een luchtig shirtje en fijne sandaaltjes!

Lot is ready to go! Is dit ook een outfit voor jouw meisje?

Je shopt de tuinbroek hier & de sweater hier 

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Je shopt de tuinbroek hier & de sweater hier 

Is dit stijltje ook iets voor jouw dochter?

Lees ook: De stoere nieuwe sweater van Noah

Plaats een reactie