RAF IN TRENDKLEUR GEEL


RAF IN TRENDKLEUR GEEL

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Geel. Het is een van dé trendkleuren voor deze zomer en ook komende winter zal de kleur geel het straatbeeld gaan overheersen. Van kanarie geel – heb je deze toffe sneakers al gezien –  tot oker en pastel kleurtonen. We zien het allemaal voorbij komen dit én volgend seizoen.

Voor meisjes, maar ook voor jongens zien we bij veel kinderkleding collecties de kleur geel al terug. Ik krijg er meteen een blij gevoel van en het opvallende kleurtje zorgt voor het eye-cather detail in de outfit. Om dat je (misschien) nog een beetje aan deze kleur moet wennen, showen we je vandaag de outfit van Raf. Hij draagt een oker gele sweater van Scotch Shrunk met een stoere donkerblauwe print erop. Door de sweater net als Raf hier te combineren met blauw en groen tinten maak je de outfit van rustiger. Maar wanneer je mij een beetje kent, weet je dat ik van de printjes ben. En juist het combineren van verschillende kleuren en of prints met elkaar. Raf draagt onder zijn sweater een heel gaaf blousje ( I like a lot! ) met een palmbomen print. Natuurijk helemaal te gek voor van de zomer, maar nu dus ideaal te combineren onder een sweater voor dat extra laagje. (en printje)

Raf zijn stoere zomerjas is van Tumble ‘N Dry en super praktisch én geschikt voor het Nederlandse weer 😉 Wat vind jij van de trend kleur geel? En van deze outfit van Raf? Leuk als je het hieronder in een comment laat weten 🙂


Je shopt de jas hier – de sweater hier – en de blouse hier


Je shopt de jas hier – de sweater hier – en de blouse hier

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie