DE NIEUWE PANTER JURK VAN PHILEINE


Door Renske:

De vakantie en de verjaardag van Phileine zijn achter de rug de rust is weer terug gekeerd. Een soort van dan want die laatste weken voor de zomervakantie zijn behoorlijk hectisch merk ik . Phileine d’r verjaardag hebben we 3 dagen gevierd met alles erop en eraan. Met allerlei leuke belevenissen voor haar. En ja daar horen meerdere verjaardagsoutfitjes bij. De eerste jurk hebben jullie vorige week in mijn blog voorbij zien komen en ik wilde eigenlijk deze week over totaal iets anders een blogje schrijven maar ik had van jurk 2 een foto op Instagram gepost en kreeg daar zoveel leuke reacties op dat ik jullie dit exemplaar niet wil onthouden 🙂

In mijn zoektocht naar de perfecte verjaardagsjurk was ik sowieso op zoek naar een nieuw panterjurkje. Tijdens mijn zwangerschap van Phileine heeft mijn liefde voor deze printjes namelijk pas echt grootse vormen aangenomen wat resulteerde in panterprint op haar geboortekaartje, kamertje, overige babyuitzet en uiteraard in haar kleertjes. Wij noemen haar dan ook ons kleine pantertje en daarom vind ik het leuk om dat op haar verjaardag in ieder geval terug te laten komen.

Via Zalando stuitte ik op dit lieve jurkje van Gap met ruches aan de bovenkant en mouwtjes en extra brede zoom aan de overkant. Doordat Phileine nog steeds maatje smurf is qua lengte is elk jurkje te lang voor haar maar soms pakt dat juist leuk uit en dat vind ik ook bij deze.

En ook dit jurkje kan daardoor nog heeeeeeeel lang mee! Ze heeft ‘m aan gehad met slippers en met witte sneakers, dat maakt het geheel net iets stoerder. Dit kleine pantertje was zelf ook helemaal happy ermee maar wat wil je als je 3 bent geworden, dan kan helemaal niks meer stuk! Is dit jurkje ook iets voor jouw meisje?

Klik hier om het jurkje te shoppen

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Wat vind jij van Phileine haar nieuwe jurk?

Zin om te shoppen? Bekijk hier ons leukste webshops overzicht

1 Reactie

Plaats een reactie