HET NIEUWE JURKJE VAN AIMEE


Door Sophary:

Gaan jullie wel eens shoppen met de kids? Nou, ik vind het een groot drama! Met Aiden wist ik dat het geen succes zou zijn, maar hij is natuurlijk een jongen. En bij jongens zit shoppen nu eenmaal niet in de genen. Dus daar had ik me snel bij neergelegd. Maar ik dacht met de komst van Aimee – en dus een meisje – daar wel verandering in zou komen. Hoe tof, shoppen met je dochter.

Ik ben met Aimeetje naar de Zara geweest om voor haar uitgebreid te gaan shoppen. Althans dat was mijn doel. Dan kon ze mooi alles passen. Missie mislukt! Ze wilde alleen schoenen passen – maar die hadden we niet nodig … grrrr… En daarna heeft ze als een dolle stier rondgerend.

Dat kwam vast door dit jurkje ;-). Ze moest en zou dit rode jurkje hebben …

Wat vind jij van dit jurkje?

Je kunt via deze link shoppen bij Zara

Klik hier om direct te shoppen bij Zara

Wat vind jij van Aimee haar nieuwe jurkje?

Tags: , ,

Plaats een reactie