BEACH & BANDITS: DE ZWEMKLEDING DIE JE MOET HEBBEN!

BEACH & BANDITS: DE ZWEMKLEDING DIE JE MOET HEBBEN!

Yes!!! Vandaag is het zover. Dé collectie waar iedereen op heeft zitten wachten – of kan ik beter zeggen, smachten – is vandaag gelanceerd!! Ik heb het natuurlijk over de nieuwe collectie van het Nederlandse zwemkleding merk Beach & Bandits. En oh oh oh, wat ziet de nieuwe collectie er weer waanzinnig uit. Nieuwe (en ”ouwe gouwe”) printjes en kleuren doen ons verlangen naar de zomer! Heb jij de zomervakantie al geboekt? 😉

Ik was, ben én blijf echt super enthousiast over de UV-werende zwemkleding van Beach & Bandits.In eerste instantie natuurlijk omdat het de huid van mijn kinderen goed beschermt, maar zeker ook omdat de zwemkleding er gewoon te gek uit ziet! Heb je de printjes al gezien?  En ligt de zwemkleding van Beach & Bandits bij jou ook als eerste in de koffer wanneer je op vakantie gaat? Of wordt dit wellicht de eerste keer dat jij een item uit de collectie gaat shoppen? In dat geval kan ik je alvast vertellen dat het zeker niet de laatste keer zal zijn 😉

Beach & Bandits SS18 collectie

De nieuwe zwemkleding collectie van Beach & Bandits is geïnspireerd op het gevoel van ultieme vrijheid. Het leven in het moment, het hier en nu, waar kinderen zo ongelooflijk goed in zijn. Op zoek naar avontuur en de behoefte om de wereld om zich heen te ontdekken. De frisse kleuren, nieuwe quotes en prints waar Beach & Bandits zo om bekend staat gaan jullie zomer alleen nog maar mooier (en veiliger) maken. Eindeloos genieten, met je voeten in het zand of aan de rand van het zwembad. Ik kan niet wachten…

Hoewel de temperatuur buiten nu nog onder het vriespunt ligt kan ik alleen maar zeggen: Wees er snel bij! Want de UV-werende zwemkleding van Beach & Bandits wil je dit seizoen (weer) in je koffer hebben. En al helemaal als je de nieuwe collectie beelden hebt gezien 😉

Enjoy! En laat je even weten welk item / printje jouw favoriet is? Heel benieuwd!!

Klik hier om naar de webshop van Beach & Bandits te gaan

Klik hier om de nieuwe collectie van Beach & Bandits te shoppen

Ken jij de UV-werende zwemkleding van Beach & Bandits al? En wat vind jij van de nieuwe zomercollectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie