SPROET & SPROUT ZOMERCOLLECTIE

SPROET & SPROUT ZOMERCOLLECTIE

Sea you in Tokyo, zo heet de nieuwe zomer collectie van Sproet & Sprout. En bij het zien van de nieuwe collectie beelden kunnen we gewoon niet wachten tot het √©cht lekker weer wordt. Het zonnetje dit weekend was natuurlijk hartstikke fijn – heerlijk die vitamine D – maar laat de temperatuur ook maar snel een graad of 20 stijgen ūüėČ ¬†Sproet & Sprout neemt ons deze spring/summer mee in de wonderen van de Japanse zee. Ge√Įnspireerd op de kleuren en dieren uit de oceaan, zoals marine blauw en caramel. Een unisex collectie – waar Sproet & Sprout om bekend staat – voor baby’s en kids.¬†Items die je op talloze manieren met elkaar kunt combineren en een collectie met mooie details en prints.

Kinderkleding met een stoere twist en items die heerlijk zacht en draagbaar zijn. Kijk daar houden we van toch? In de nieuwe collectie van Sproet & Sprout zien we dit seizoen¬†ook denim stoffen. Jurkjes en broeken met een subtiel streepje. Ik kan je vertellen ook deze items voelen heel zacht en soepel aan, ik heb namelijk al even kunnen voelen. Super leuk om te vertellen is dat er ook een aantal items uit de collectie zijn voor mom & dad! Zo kun je dus samen met je mini-me twinnen in hetzelfde jurkje of T-shirt. Hoe leuk is dat? Zo komen jullie met het hele gezin alvast in die heerlijke zomerse mood, waar we met z’n allen naar uitkijken.

Genoeg gezegd, laat je inspireren door de collectie beelden en vergeet vooral ook niet even om de rest van de collectie te bekijken. Er is zoveel leuks! Laat je even weten wat jouw favorieten zijn? Ik wens je alvast veel shop plezier en succes met kiezen ūüėČ Of niet…

Je kunt de collectie hier shoppen bij Sproet & Sprout

Klik hier om de nieuwe collectie direct bij Sproet & Sprout te shoppen

Heb jij al items van Sproet & Sprout geshopt?

Volg Kindermodeblog ook op Instagram voor de laatste trends en musthaves!

Tags: , ,

Plaats een reactie