DE MUSTHAVE VOOR IEDERE OUTFIT


DE MUSTHAVE VOOR IEDERE OUTFIT

Misschien dat je ‘m al eerder voorbij hebt zien komen, hier op instagram of in deze shop the look. Ik heb het natuurlijk over het kraagje. Hét panter kraagje wel te verstaan 😉 Want wat hebben we veel vragen gekregen over dit musthave item. Vandaag delen we in deze blog het antwoord én laten we zien hoe je ‘m nog meer kunt combineren.

Een comfi en warme outfit voor deze koude winterdagen. Want brrrrrrr wat is het bibberen buiten.    Sweater weather it is! Elle draagt een gestreepte sweater uit de zomercollectie van Molo. Lekker warm, maar door de frisse kleuren krijg je toch al en beetje dat lente gevoel. De ”LOVE” tekst op de borst maakt de sweater extra leuk. Nu op een stoere jeans, maar als de temperatuur straks gaat stijgen ook super te combineren op een witte jeans of een rokje! Zie je het al voor je? En dan hét kraagje. Het musthave item die je bij elke outfit kunt combineren en die iedere outfit net even dat extra detail geven. Het panter kraagje (want het is dus alleen een kraagje!) is van Crush Denim en hier dus gecombineerd onder een kleurrijke sweater. Het printje is precies goed en blend eigenlijk met alle kleuren.

Een comfortabele en fashionable outfit waarin Elle de kou kan trotseren. Natuurlijk wel met haar toffe teddy jas, want die hebben we wel nodig 😉 Wat vind jij van deze combi? En ligt het kraagje al bij jouw dochter in de kast voor dit seizoen?

Je shopt de sweater van Molo hierhet panter kraagje hier

Je shopt de sweater van Molo hierhet panter kraagje hier

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie