MUSTHAVE TRUI MOLO | OUTFIT DRIES


Smileys zie je niet meer alleen in je whatsapp – en op je gezicht – maar ook op je kleding. En dat vinden we helemaal niet erg. Want als straks de grijze, donkere en koude winterdagen eraan komen, kan een vrolijke outfit je dag helemaal goedmaken. Dries draagt een geweldige trui van Molo. De trui is lekker zacht en van stevig materiaal. Dit exemplaar gaat ons zeker helpen om vrolijk de winter door te komen! Combineer ‘m op een stoere jeans en zoek een leuke pet uit bij kinderpetten.nl om de outfit af te stylen. Wat vinden jullie van zijn look en smiley trui? Wij weten dat deze trui snel uitverkocht zal zijn. Dus wees er snel bij want op = op! Have fun en….. ‘just smile’ 🙂

Shop hier de trui van Dries

_63A9343

_63A9370

_63A9306

_63A9346

_63A9292

_63A9356

_63A9312

_63A9336

Klik hier om deze molo trui te kopen

Wat vinden jullie van Dries z’n outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie