MUSTHAVE MOLO | OUTFIT NOUD


In Hong Kong hebben ze nét een hele gave molo shop geopend, maar wij doen het nog even met de hipste kinderwinkels die molo in hun assortiment hebben. En dat is absoluut geen straf. Winkels met een goed zicht op de laatste trends, en Bonbononthe Block in Rotterdam heeft dat. Zij hebben dé molo trui in hun webshop. Ja dames, rennen voordat je te laat bent!!

De musthave molo trui die Noud draagt is echt té leuk – het was liefde op ‘t eerste gezicht – en met deze trui is je outfit echt alles behalve saai. Wauw! Dit is weer zo’n kindermode snoepje waar we blij van worden. (ook leuk voor meisjes)

Noud heeft als vooruitzicht de kinderboerderij en wat past er dan beter bij dit bezoek dan een shirt met een print ‘all over’ van pauwenveren 😉 Molo doet wel meer gave dingen met dieren prints, erg leuk als je er van houdt. Zwarte skinny om de modder vlekken te camoufleren en hij is er helemaal klaar voor. Have fun today!

Via deze link kun je deze trui direct shoppen

_63A0266

_63A0274

_63A0314

_63A0283

_63A0229

_63A0188

_63A0332

_63A0234

Direct shoppen deze trui, klik hier

Foto’s door Alina Krasieva

Vinden jullie deze trui ook zo gaaf?

Plaats een reactie