MUSTHAVE BOMBER | OUTFIT THIRZA

Zoals je misschien al eerder op Kindermodeblog hebt gelezen is het bomber jasje echt de bom! Een musthave item dat echt niet mag ontbreken dit én komend seizoen! En daarom wil ik je graag inspireren met een coole bomber-style outfit! Thirza draagt een te gek bomber jasje van de Zara, dat door de army kleur voor een stoere look zorgt en gemakkelijk te combineren is met andere kleurtinten. De gouden rits details maken dit jasje helemaal af, niet te veel poespas maar clean en simpel.

Thirza draagt haar bomber op een denim blousje en blauw marine streep broekje. Het broekje van jersey materiaal voelt super zacht aan en Thirza kan er heerlijk in bewegen en spelen. De onwijs toffe roze panterprint sandalen van Maison Mangostan geven de outfit een touch of color en een echte girly twist! Wat vind jij van de bomber trend? Enjoy!

Klik hier om de musthave bomber te shoppen

_63A1432

_63A1535

_63A1553

_63A1556

_63A1548

_63A1503

Klik hier om direct naar de website van de Zara te gaan

Wat vind jij van deze outfit van Thirza?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie