MAKI BLUSH NIEUW KINDERKLEDING MERK GESPOT


NIEUW KINDERKLEDING MERK GESPOT: MAKI BLUSH!

Nieuwe kinderkleding merken ontdekken en deze vervolgens met jullie delen hier op Kindermodeblog. Dat zijn toch wel de leukste blogs/nieuwtjes om te delen. Natuurlijk is het schijven over kinderkleding en nieuwe collecties überhaupt al een van de leukste dingen om te doen, maar hier worden we toch extra blij van? Ik wel!!

Dus ga er even goed voor zitten want ik laat je vandaag heel graag kennis maken met een nieuw én Nederlands kinderkleding merk. Maki Blush. Alleen de naam is al leuk en net even anders! Het kindermode merk is opgericht door 3 vriendinnen (én moeders) met alle drie een totaal verschillende achtergrond. Zo is Monica kunsthistorica, Alisa fashion designer en Natalia architect. Samen combineren ze hun creatieve talenten en ideeën, wat heeft geresulteerd in de eerste collectie van Maki Blush. Fold & Unfold is het thema van deze gave kids collectie en is geïnspireerd op papieren vouwkunsten. Grafische patronen, strakke lijnen en toffe details. Stuk voor stuk statement pieces door het gebruik van kleur, vorm en prints. And again.. de details!

De stoffen zijn van hoge kwaliteit en super comfortabel voor kids om te dragen. Zelf vind ik dit jurkje heel gaaf voor de meiden. En is deze stoere short iets voor jouw zoon deze zomer? Leuk om te vertellen is dat een groot deel van de collectie unisex is!

Genoeg gezegd. Laat je inspireren door de gave collectie beelden en neem vooral even een kijkje in de webshop van Maki Blush. Heel benieuwd wat jij van dit nieuwe kinderkleding merk vindt! En welk item uit de collectie jouw favoriet is? Laat je het onder deze blogpost even weten in een reactie?

Bekijk via deze link de hele collectie van Maki Blush

Klik hier om direct naar de webshop van Maki Blush te gaan

Ken jij het nieuwe kinderkleding merk Maki Blush al? En wat vind jij van de collectie? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

 

Tags: ,

Plaats een reactie