MON PETIT LOUP ZOMERJASSEN GELANCEERD!


Ga d’r even lekker voor zitten, want we hebben fijn nieuws! Veel kinderkleding collecties zijn de afgelopen weken al gelanceerd. Maar de lancering van hét kinderjassen merk van Nederland had je nog tegoed. En vandaag is het zover! Ja, ja, de zomerjassen van het kinderjassen merk Mon Petit Loup zijn binnen!

Met dit nieuws kan het weekend alleen nog maar leuker én beter worden. Naast frisse kleuren en nieuwe prints zijn er dit seizoen ook een nieuw model aan de collectie toegevoegd. Het baseball jack in verschillende kleuren. Yes, zeker even kijken want wat zien ze er goed uit! En hoewel het komende week nog Siberisch koud wordt en de zomerjas nog éven aan de kapstok moet blijven hangen, kan je er wel maar beter vroeg bij zijn! Want voor je het weet slaat het weer om en kan je zoon of dochter lekker naar buiten met zijn/haar nieuwe zomerjas. Kom maar door met het lekkere lente weer!! De populaire kinderjassen van Mon Petit Loup hebben een zeer goede kwaliteit en de prints aan de binnenkant van de jassen zijn keer op keer weer echte eye-catchers! Van alle gemakken voorzien en door de ritssluiting of drukknopen ook super gemakkelijk voor je kind om aan- en uit te trekken. It’s all in the details…

Dus ben je op zoek naar een zomerjas voor je zoon of dochter die niet alleen functioneel is maar ook nog een super fashionable? Dan ben je bij Mon Petit Loup aan het juiste adres. Ik blijf enthousiast over dit kinderjassen merk en ben heel benieuwd welk model jas jouw favoriet is!  Laat je inspireren, en neem vooral snel een kijkje in de webshop om alle kinderjassen te bekijken!

Klik hier om naar de webshop van Mon Petit Loup te gaan

Klik hier om de zomerjassen direct te shoppen bij Mon Petit Loup

Tags: , ,

Plaats een reactie