MON PETIT LOUP | NIEUWE ZOMERJASSEN COLLECTIE GELANCEERD!

Wat een perfecte timing! Het moment dat je de winterjas echt kunt opbergen en je je zomerjas nodig hebt is eindelijk gekomen. En toeval of niet, vandaag lanceert het kinderjassen merk Mon petit Loup haar nieuwe collectie!

Wie Kindermodeblog al langer volgt weet inmiddels dat de kinderjassen van Mon Petit Loup staan voor kwaliteit en originaliteit. De gouden combinatie van klassieke modellen, als o.a. de parka en de bomber, met de meest rijke stoffen én prints zorgen ervoor dat de kinderjassen stuk voor stuk echte eye-catchers zijn. De nieuwe collectie zomerjassen ziet er ook weer waanzinnig uit. Frisse kleurtinten en originele voeringen zorgen voor de perfecte combinatie.

Naast kwaliteit en originaliteit zijn de kinderjassen van Mon Petit Loup super functioneel en van alle gemakken voorzien. Fijne zakken, goede ritssluiting en capuchon. We wonen immers wel in Nederland he 😉 Want zo vinden Ingrid en Sacha – moeder en dochter én eigenaressen van het Nederlandse kinderjassen label – kinderen moeten vooral lekker kunnen buitenspelen en hun jas moet dus goed draagbaar zijn.

Ik ben net als vorig jaar weer super enthousiast over de nieuwe kinderjassen collectie en ben ook héél benieuwd welke jas jouw favoriet is? Laat je inspireren, en neem vooral snel een kijkje in de webshop om alle kinderjassen te bekijken!

Je kunt de nieuwe zomerjassen van Mon Petit Loup shoppen via deze link

MPLZomer16-15 MPLZomer16-17 MPLZomer16-61 MPLZomer16-44 MPLZomer16-31

Klik hier om direct te shoppen bij Mon Petit Loup

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Mon Petit Loup? En welke jas is jouw favoriet?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie