MON PETIT LOUP | DE NIEUWE ZOMERJAS VAN PHYLLON


De afgelopen weken waren op z’n zachts gezegd nogal wisselvallig qua weer! April doet wat hij wil kwam in dit geval zeer tot zijn recht. Gelukkig zijn we inmiddels in Mei beland en de eerste weersvooruitzichten zien er veelbelovend uit. Hoogste tijd om de winterjas nu dan toch echt aan de kapstok te hangen en de zomerjas aan te schieten!

Zoals je misschien al weet vind ik de kinderjassen van het Nederlandse Mon Petit Loup ook echt te gek. Deze voorliefde zal ik ook zeker niet onder stoelen of banken schuiven. Wat de kinderjassen van Mon Petit Loup echt uniek maakt zijn niet alleen de prachtige stoffen en de keuze van verschillende patronen en materialen, maar zeker ook de liefde en aandacht die in het product zit verwerkt. En dat zie je terug!

De nieuwe zomerjas van Phyllon is ook weer zo’n echt pareltje. Een combinatie van stoer, comfortabel, functioneel en net even anders! En daarbij is de bomber dé jas die je dit seizoen moet hebben. De combinatie van de stoere denim sleeves, de frisse groene body en de geruite voering geven de jas een echt zomers gevoel en maken ‘m gemakkelijk te combineren. Phyllon draagt zijn nieuwe bomberjas hier op een gave blouse van Bobo Choses, een zwarte skinny jeans en met zijn coole Vans. Laat het zonnetje maar schijnen, Phyllon is klaar om buiten te spelen 😉

Je kunt de zomerjas hier shoppen bij Mon Petit Loup

Klik hier om direct een zomerjas te shoppen bij Mon Petit Loup

Heb jij al een nieuwe zomerjas gescoord voor je zoon? En wat vind jij van Phyllon zijn nieuwe zomerjas?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie