REPOSE AMS: DE GAVE BROEK VAN JULIE

REPOSE AMS: DE GAVE BROEK VAN JULIE

Door Renske:

Vorige week hebben wij dan eindelijk onze vakantie geboekt voor de zomervakantie. We moeten dit jaar voor het eerst ook in het hoogseizoen op vakantie omdat Julie nu 5 is. Dat wisten we natuurlijk wel maar we hadden er ook niet helemaal rekening mee gehouden dat we dan eigenlijk wel een stuk eerder hadden moeten boeken. Na weken gezocht te hebben en ook wel een beetje geschrokken te zijn van de enorme verschillen in prijs tussen laag – en hoogseizoen hebben we gelukkig een geschikte plek gevonden en gaan we ruim 2 weken voor zon, zee en strand! Het is nog ver weg maar het is een heel fijn vooruitzicht. En met dat vooruitzicht gaan al die nieuwe zomercollecties die voorbij komen toch wel een beetje kriebelen.

Na eerst alles goed te screenen, heb ik van de week toch mijn eerste aankopen uit de nieuwe collecties gedaan. Er kwamen namelijk een aantal collecties voorbij waar voor mij echte musthaves bij zaten en dan moet je niet wachten maar gewoon aanschaffen want je vist zo achter het net.

Een van deze musthaves was voor mij deze broek voor Julie van Repose Amsterdam. En jawel hoe kan het ook anders, het is een panterpintje! En wederom niet zomaar maar een, maar echt een hele toffe! Punt is wel dat veel merken van mt 6 (116) meteen overgaan in mt8 (128) en Julie zit daar eigenlijk net tussenin.

Ik heb van dit broekje toch voor de grotere maat gekozen waardoor hij bij haar nog wat groot valt maar eenmaal aan vind ik dat juist superleuk staan. Weer even net anders dan een standaard legging en hij valt heerlijk los om haar onderlijf en een beetje baggy. Het stofje is ook superzacht en ze vindt ‘m heerlijk zitten. Ik heb de pijpen nog wat omgeslagen en met een beetje geluk kan ze ‘m volgend jaar ook gewoon nog aan.

We hebben ‘m hier gecombineerd met een wit shirtje uit een oude Bobo Choses collectie en haar zomerjasje van Scotch R’belle van vorig jaar die nu nog prima aan kan. Eigenlijk vind ik dat er een lage witte sneaker onder moet maar die moeten we nog inslaan dus nu gekozen voor haar hoge witte Allstars. Het is onze eerste aankoop van dit kinderkleding merk maar de rest van deze collectie vind ik ook echt TE leuk!

Ik word zelf helemaal happy van deze outfit (wil ‘m zelf eigenlijk ook)! Mag het alsjeblieft heeeeeeeel snel lente worden?! Heb jij al iets gescoord uit de nieuwe collecties?

Je shopt de broek van Repose AMS via deze link

Klik hier om de broek direct te shoppen

Plaats een reactie