DE NIEUWE GAVE ZOMERJAS VAN JULIE!

Door Renske:

Het belangrijkste kledingstuk voor het nieuwe seizoen voor de kids vind ik toch altijd de jas en in dit geval dus de zomerjas. Met een beetje geluk kunnen ze die in april al aan en tot oktober doordragen. Ik zoek dan ook altijd 1 echt goed exemplaar en soms (oké best wel vaak) nog eentje (of twee…..)  “voor erbij” .

Als de nieuwe collecties uitkomen ga ik al mijn favoriete shops en merken af maar bij Julie kom ik eigenlijk altijd uit bij Scotch R’belle. Ben echt in love met dat merk! Het is zeker hier en daar wat prijzig maar voor een jas die ze zo vaak aan hebben en die je dus altijd als eerste ziet heb ik wel wat meer over. En ik niet alleen, ik bof namelijk want Michel is ook fan van Scotch bij Julie en dat is toch mooi meegenomen bij dit soort aankopen 🙂 Ik was online al gevallen op een van de nieuwe modellen van dit seizoen en per toeval liepen we afgelopen zaterdag tegen dit perfecte jasje aan. Julie deed ‘m aan en Michel en ik waren verkocht en Julie gelukkig zelf ook.

Dit legergroene geborduurde jack is gemaakt van stevig katoen in een workwearsilhouet, en heeft allerlei aparte accenten, kleurrijke badges en artwork. Ik vind ‘m zelf zowel open als dicht leuk en het fijne van dit soort jasjes is dat ze bijna overal bij staan. En nog leuker, de damescollectie van Scotch heeft ook een soortgelijke variant voor deze zomer. Jullie begrijpen, die hangt hier ook al aan de kapstok 😉

Julie draagt ‘m hier op een damaged skinny jeans met rafels aan de onderkant van H&M en witte Stan Smith’s. Zijn jullie al geslaagd voor de zomerjassen?

Je kunt de jas hier shoppen bij Scotch & Soda

IMG_6405 IMG_6408 IMG_6406 IMG_6407 IMG_6409 IMG_6410 IMG_6411

Klik hier om de jas direct te shoppen

Wat vind jij van Julie haar nieuwe zomerjas?

Tags: , , ,

Plaats een reactie