DE WAANZINNIG GAVE WINTERJAS VAN JULIE


Door Renske:

Terwijl ik dit schrijf zit ik heerlijk op een terras op Lanzarote in een zomeroutfitje.
Aangezien Julie wel al naar school gaat maar nog geen 5 is besloten wij nog even van het voordeel gebruik te maken om buiten de vakanties weg te gaan. Even 10 dagen genieten van zon, zee, strand en verder niks! Helaas braken bij Beau de waterpokken uit op de dag dat we hier aankwamen maar het lijkt niet zo’n heftige variant. En met zon en zout water geneest het vast sneller dan thuis! Aan het feit dat Phileine het over zo’n 2 weken dan ook krijgt als we weer thuis zijn denken we nog maar even niet :).

Maar goed, de kids lopen hier dus nog even in luchtige outfits op eigenlijk inmiddels net te kleine slippers terwijl thuis alle voorbereidingen voor herfst en winter in volle gang waren.
1 van de dingen die ik heel leuk vind om uit te zoeken zijn de winterjassen.
Belangrijkste item van de winter, zeker omdat ze die elke dag dragen. Als ik het bij 1 zou laten ik ieder geval 😉 Voor Julie had ik online al wat mogelijke exemplaren opgeslagen maar uiteindelijk heeft Julie m helemaal zelf uitgezocht tijdens onze gezamenlijke shopsessie van laatst.
In de Mango spotte ze dit legergroene jack met een uberzachte binnenkant van imitatiebont met mijn favoriete panterprint. Ik heb mijn liefde voor panterprintjes dus al goed overgedragen! Het werd nog leuker toen bleek dat je de jas kan omdraaien en dus ook het pantervachtje aan de buitenkant kan dragen! Soort van 2 voor de prijs van 1, hou ik van! En dat deze jas ook echt een schappelijke prijs heeft voor een winterjas maakte het feest helemaal compleet!
Ze showt m hier met een skinny jeans van H&M en nieuwe Clic laarsjes die ik vorig seizoen in de uitverkoop alvast vooruit had gescoord (ik vond deze zoooo leuk!)

Julie is winter ready…..maar eerst springen we nog even het zwembad in!

Je kunt de jas shoppen via deze link

img_2026 img_2008 img_2035 img_2063 img_2057 img_2019 img_1994

Klik hier om de jas direct te shoppen

Is deze jas ook iets voor jouw dochter?

LEES OOK: De winterjassen collectie van dit merk wil je zien!

BEKIJK OOK : Winterjassen voor jongens en meisjes

Tags: , , ,

Plaats een reactie