DIT IS DE STOERE MEISJES OUTFIT VAN JULIE


Door Renske:

Nu het weer herfst is en dus bijna winter wordt het niet alleen buiten donkerder. Ook in de kledingkasten zie ik dat de felle kleurtjes meer en meer verdwijnen en er warmere winterkleuren voor terugkomen. Er is alleen 1 kleur die ik tot nu toe altijd heb vermeden voor de kids en dat is zwart. Ik weet niet precies waarom want in mijn eigen kast wemelt het van de zwarte items. Als ik een keus heb kies ik ook altijd zwart. Maar bij de kids dus niet op een aantal zwart-witte items na. Toch zie je het ook bij kinderen steeds vaker voorbij komen en ook ik ben dit jaar overstag. Voor Julie kocht ik namelijk deze zwarte skinny jeans bij H&M. Het was een uitprobeersel maar ik vind ‘m superleuk staan. Komt misschien omdat ze ook hard gegroeid is en inmiddels niet meer van die te korte pootjes heeft die ze als peuter had of ik had het gewoon veel eerder moeten proberen en dus al kunnen weten!

Deze skinny hebben we ook in nog meer kleuren omdat deze heerlijk stretchy is en mooi aansluit, zeker in vergelijking met andere merken. Om er nog een schepje bovenop te doen heb ik ‘m hier gecombineerd met een zwart-wit (kan ook blauw-wit zijn maar zie je niet) gestreepte longsleeve van Tumble ‘n Dry die je lang kan dragen maar ook in de broek kan ‘blousen’. En om dan toch wat kleur te voegen draagt ze deze donkere outfit met knalroze Nike Air Max. Ik ben dus helemaal om en ga zeker vaker zwart toevoegen aan de garderobe.

Wat vinden jullie van zwart bij kids, hot or not?

Shop hier de broek van Julie

img_2656

img_2682

img_2683

img_2685

img_2690

img_2660

Klik hier om de broek van Julie te shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie