NIEUWE COLLECTIE: AMERICA TODAY


NIEUWE COLLECTIE: AMERICA TODAY

Afgelopen weekend scheen de zon weer volop en wat kunnen we hier met z’n allen van genieten. Het is vroeger licht en wordt ‘s avonds later donker. Het voorjaar is in aantocht. Hoewel, komende dagen en week belooft het nog Siberisch koud te worden… En dat terwijl wij het liefst onze winterjas al aan de kapstok hangen en verruilen voor al die gave nieuwe zomercollectie items. Kom maar door met de zomerjassen, jurkjes, rokken en zomerse sweats.

De nieuwe zomercollectie van America Today Junior is deze week gelanceerd en dat is goed nieuws voor alle kids die wel van een beetje een sportieve touch houden. De sporty trend – die we dit seizoen volop zien -sluit dan ook helemaal aan bij dit toffe kinderkleding merk! We zien veel stoere items met sporty kleuren en tekst prints. Sweatpants met een bies aan de zijkant en gave bomber jacks. Deze trend is overigens ook super te combineren met denim items. All time favorite. Een jeans met een lichte wassing of een spijkerjasje, sneakers eronder en klaar! Ik zie het al voor me. Jij?

De America Today Junior zomercollectie is een stoere en casual collectie waarin kids zich heerlijk kunnen bewegen. Kwaliteit, comfort en draagbaarheid van de items staat voorop. Niet te veel poes pas maar juist items die je eindeloos kunt combineren met een American Vintage twist. Extra fijn is het ook dat wanneer je kids al groter zijn ze bij America Today gemakkelijk over kunnen stappen naar de volwassen lijn. Tip!

De nieuwe zomercollectie van America Today Junior shop je nu online of in de winkels. Wij raden het zeker aan om even een kijkje te nemen! Pas op, want het kan maar zo zijn dat je hebberig wordt 😉

Is jouw zoon of dochter ook fan van America Today Junior? En hebben jullie al nieuwe favorieten gespot? Leuk als je het hieronder in een comment laat weten! Happy shopping!

Je kunt de nieuwe collectie van America Today Junior hier bekijken

Klik hier om direct naar de website van America Today te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Tags: ,

Plaats een reactie